Gestió de residus

Gestió de residus: coneix més sobre el nostre treball

En Adalmo ens dediquem a la gestió de residus perillosos, sanitaris i tots aquells que estiguin contaminant l’ambient. Comptam amb tots els permisos i autoritzacions que exigeix la normativa per ser una empresa integral i consolidada pel que fa a la gestió i tractament de residus, que es poden reutilitzar majoritàriament en altres recursos per evitar afectar el nostre planeta.

A més, tenim els millors professionals i el coneixement necessari per tractar aquest tipus de residus diàriament. Amb les nostres oficines a Mallorca oferim els millors serveis de consultoria, assessorament i a més la gestió de residus per a tota Espanya. Pots posar-te en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-te a realitzar la retirada a les instal·lacions de la teva empresa.

Sempre recomanem a les empreses realitzar una adequada gestió dels residus que produeixen, mantenint una bona separació a les seves instal·lacions, de manera que aconseguirem que els danys sobre el medi ambient i la nostra salut siguin, en la mesura possible, mínims.

¿Amb quins materials treballem en la gestió de residus?

En la nostra gestió de residus, vam realitzar les següents activitats:

• Recuperació de metalls i compra de ferralla

Les empreses que mai han realitzat una neteja en les seves instal·lacions compten probablement amb una gran acumulació de metalls, a què ens referim amb això, ferralla com: màquines sense ús, metalls oxidats, canonades, entre altres opcions. Comptam amb l’equip i personal capacitat per desmuntar aquest tipus de metalls i deixar les instal·lacions netes i aptes per al seu ús. Podem enviar els nostres camions polp i ajudar-te a mobilitzar tots aquells deixalles sense ús que tinguis.

• Residus no perillosos

Si tens residus de construcció, voluminosos, vidre, plàstic, fusta, paper i cartró, oli vegetal, i equips elèctrics sense ús, podem ajudar-te a seleccionar-los i reutilitzar cada un d’aquests materials en recursos nous.

Tot això ho realitzem en la nostra Planta amb un personal altament qualificat. Comptam amb els instruments i mitjans de transport per tractar grans quantitats.

• Residus perillosos

També comptam amb autorització per a la gestió de bateries de plom, oli mineral i filtres, amiant, reactius i productes químics, dissolvents, absorbents contaminats, reveladors i fixadors, piles Ni-Cd o amb mercuri, tòner, envasos d’aerosols, pintura i tintes entre altres residus que poden posar en perill la salut de les persones i contaminar el medi ambient. Si comptes amb alguns d’aquests materials en l’empresa, no dubtis a trucar-nos.

• Residus sanitaris

Tenim una planta de tractament de residus sanitaris, realitzant l’esterilització de residus infecciosos, així com residus anatòmics, material punxant, tallant i agulles, sang, vacunes, cultius, que s’utilitzen en hospitals i clíniques veterinàries.

Subscriure's al nostre butlletí