Gestió residus sanitaris

Gestió residus sanitaris: també a les platges de les Balears

Adalmo realitza la gestió residus sanitaris produïts pels serveis de socorrisme i assistència sanitària de 26 platges de les nostres illes. Ens encarreguem de retirar i tractar els residus sanitaris generats a les platges que procedeixen dels llocs sanitaris gestionats pels serveis de socorrisme i salvament. Aquests residus es generen en funció del nombre d’atencions i incidències sanitàries ocasionades a les platges.

Des de començaments d’estiu, Adalmo està realitzant la recollida de residus sanitaris dels llocs de socors gestionats per la Creu Roja i Marsave en més de 25 platges de Mallorca, Menorca i Eivissa. Entre altres a Mallorca hi ha la Platja d’en Repic i Platja de Can Generós al Port de Sóller, les platges del Port de Pollença, Alcúdia, Can Picafort i Muro. A Menorca la platges de Punta Prima i Binibeca Nou a Sant Lluís, platja des Grau i Sa Mesquida a Maó, Cala Galdana a Ferreries. A Eivissa les cales i platges de Santa Eulària des Riu.

 

Gestió residus sanitaris a les platges: com ho fem?

Per fer front al volum de residus que generen els serveis de socorrisme i assistència, fruit de la seva activitat, s’ha implementat un servei integral que inclou la recollida, emmagatzematge i tractament de tots els residus sanitaris pertanyents als grups II i III que es generen (material de cura, agulles, etc.).

El servei integral que oferim activa un protocol que inclou la dotació als llocs de socors de contenidors de diferents capacitats per a la correcta separació dels residus sanitaris, segons el volum de producció, i la seva posterior recollida i tractament a la Planta especialitzada que posseïm en el nostre centre de Ses Veles.

D’aquesta manera la Creu Roja i Marsave s’uneixen al grup d’empreses i institucions que gràcies a Adalmo han rentabibilitzat el temps de recollida i el cost del servei, a més d’obtenir garantia d’una correcta gestió residus sanitaris segons la normativa vigent.

Som una empresa professional compromesa al 100% amb cadascun dels nostres clients a realitzar diverses activitats a la gestió de residus, així que no ho dubtis més i comença a treure profit dels nostres serveis.

Diàriament realitzem la gestió residus sanitaris, tant de grup II com de grup III, oferim des del subministrament de recipients i bosses fins a la retirada i transport a la nostra Planta de gestió residus sanitaris.

En Adalmo comptem amb les millors tarifes i serveis professionals de Balears, som experts en residus, per la qual cosa podem garantir un servei de qualitat sempre.

Subscriure's al nostre butlletí