Gestor de residus perillosos

Gestor de residus perillosos: treballi amb els millors

Adalmo és el fruit d’una llarga trajectòria de més de 40 anys, sent el millor gestor de residus perillosos que hi ha a les Illes Balears en l’actualitat. Comptem amb les instal·lacions, equip professional i les eines necessàries per oferir a cada un dels nostres clients el millor servei. Com a especialistes en el tractament de residus, ens comprometem a donar solucions personalitzades tenint sempre la professionalitat i la millora contínua com a pilars del nostre esforç.

Segons la nostra Política integrada de Qualitat, Medi ambient i Seguretat i Salut, el nostre compromís s’orienta cap a l’atenció i la satisfacció del client, i la protecció i millora del medi ambient. Tenim les certificacions que asseguren la qualitat dels nostres treballs (ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001).

Gestor de residus perillosos: treballa amb professionals

Com a gestor de residus perillosos autoritzat per la Conselleria de Medi Ambient, ens dediquem a la retirada i transport de tot tipus de residus perillosos, així com la seva classificació, emmagatzematge i enviament a gestió final, ja sigui al valorització o eliminació. Els nostres comercials ofereixen assessorament tècnic sobre la millor solució per a cada cas concret, realitzant un estudi detallat a cada client i oferint solucions econòmiques i tècnicament satisfactòries.

Posem a disposició de les empreses els recipients idonis per al correcte emmagatzematge dels residus a les seves instal·lacions de forma còmoda i rendible. Disposem de bidons de diferents capacitats, cubetes, saques, garrafes, etc.

Donem servei a tot el territori balear comptant amb sistemes logístics GPS adaptats a cada activitat de forma ràpida i eficaç. Comptem amb camions amb grua, amb caixa i plataforma elevadora, cisterna, etc.

Els nostres centres, de gran capacitat i equipament, estan situats estratègicament, optant pels millors processos de tractament i respectant l’abocament zero.

En comptar amb una empresa gestor de residus perillosos com Adalmo, pots garantir que els teus residus perillosos es gestionen segons la normativa vigent i evitar sancions.

Oferim serveis integrals de consultoria i assessorament mediambiental:

-Avaluació, assessorament i tramitació d’obligacions mediambientals.

-Assessorament continu en Medi ambient: Gestió de Residus, abocaments, emissions a l’atmosfera, etc …

-Inscripció i actualització en els registres de productors de residus.

-Llibre de registre de residus. Arxiu cronològic.

-Estudis de minimització de residus.

-Identificació, etiquetatge i emmagatzematge de residus.

Si encara no saps a quin gestor de residus perillosos consultar, no dubtis a parlar amb nosaltres i amb gust t’ajudarem en el que necessitis. Som especialistes en la gestió de residus, i comptem amb els millors preus del mercat.

Subscriure's al nostre butlletí