Gestors de residus

Gestors de residus industrial a Balears

Si necessites gestors de residus ambientals, llavors et podem dir amb total seguretat que som la millor opció d’Espanya, així que no ho dubtis més i comença a utilitzar els nostres excel·lents serveis, on donem suport a les empreses a mantenir vigents pràctiques sostenibles i a mantenir les instal·lacions lliures de residus perillosos que puguin afectar el medi ambient. Som una empresa caracteritzada pel bon servei a cadascun dels nostres clients.

A més d’això, oferim solucions integrals, les quals pots aplicar diàriament a l’empresa i ensenyar als vostres empleats la importància de la gestió de residus.

Comptem amb tots els permisos necessaris per ajudar a realitzar qualsevol tipus de gestió de deixalles, així que no ho dubtis més i comença a gaudir d’aquests fantàstics serveis que tenim disponibles. Com a professionals en el nostre camp, podem garantir en tot moment la millor assessoria, servei i maneig de crisi.

Gestors de residus: serveis que oferim

En ser una de les millors opcions en gestors de residus, podem oferir a cada un dels nostres clients els següents serveis:

Disseny, manteniment i explotació de punts verds

Oferim per a les empreses, consistoris i ajuntaments, un servei d’assessorament i recollida de residus sòlids urbans.

El nostre servei de gestor de residus ofereix la implantació de deixalleries, punts nets, servei de recollida selectiva i assessorament ambiental, així com podes, neteja d’àrees limitades, etc. Tant per a petites empreses i particulars com grans corporacions.

Estudis i comunicacions

L’article 17.6 de la Llei 22/2011 de residus i sòls contaminats, declara que els productors de residus perillosos es troben en l’obligació d’elaborar i remetre a la Comunitat Autònoma un estudi en el qual es comprometin a reduir la producció de residus. Només queden exempts els petits productors de residus perillosos (<10.000 kg / any).

Sabem que aquest és un treball tediós i el qual es deu portar amb total precisió, és per aquesta raó que oferim els nostres serveis de tramitació de documentació ambiental. Som considerats la millor opció en gestors de residus.

Unitat d’Intervenció Immediata

Comptem amb una unitat d’intervenció 24 hores per cobrir qualsevol tipus d’emergència ambiental. Tenim un equip professional i tècnic de primera línia, a punt per utilitzar-se quan ho demanis i ajudar-te amb la situació de risc.

Adalmo està considerat el millor entre els gestors de residus, no dubti en trucar-nos i amb gust podrem respondre les seves preguntes sobre la gestió de residus.

Subscriure's al nostre butlletí