Incorporem la nostra primera furgoneta elèctrica

En Adalmo apostem per la tecnologia elèctrica 100% sostenible per seguir renovant la nostra flota de vehicles.

La nova Renault Kangoo ZE ja forma part de la nostra flota comercial. Amb 200 quilòmetres d’autonomia real i zero emissions, es converteix en la primera furgoneta elèctrica de Adalmo.

Disposa d’una bateria de ions liti reciclable amb capacitat de 33 kWh, i motor d’alta eficàcia energètica i silenciós que ofereix una potència de 45 kW (60 CV), beneficiant-se d’una autonomia homologada (cicle europeu NEDC) de 270 km amb cada càrrega. El carregador incorporat de 7 kW de potència permet una recàrrega completa en 6 hores i cada hora que roman connectat suposa 35 quilòmetres de rang addicional.

Amb el sistema de recuperació d’energia en les desacceleracions, la bateria es recarrega quan s’aixeca el peu de l’accelerador o quan es trepitja el pedal de fre. També té un botó ECO que redueix la potència i d’aquesta manera es pot arribar a estalviar fins a un 10% de bateria respecte a l’ús normal.

Una altra de les innovacions és la incorporació d’una bomba de calor per a la calefacció, que funciona amb el sistema d’aire condicionat. Això permet reduir la pèrdua d’autonomia provocada pel sistema de calefacció convencional.

Adalmo mostra d’aquesta manera el seu compromís amb la sostenibilitat i respecte pel medi ambient, avançant cap a una conducció més eficient i no contaminant.

Subscriure's al nostre butlletí