Incorporem una taula separadora de coure a la nostra Planta de reciclatge

Incorporem una taula separadora de coure a la nostra Planta de reciclatge

La demanda del coure creix a un ritme anual del 3% i es preveu un augment en el mercat mundial cap a 2020 amb la generalització del cotxe elèctric, per la progressiva electrificació dels països emergents i la futura urbanització d’unes ciutats cada vegada més grans.

No obstant això, hi haurà una altra cara menys amable en aquesta propera era del coure. Aquest element pertany al grup dels metalls pesants l’extracció a cel obert produeix greus i permanents contaminacions per drenatge àcid.

En Adalmo contribuïm al reciclatge del coure, classificant i tractant-lo per lliurar-lo a les fundicions, que l’empren com a matèria primera en el seu procés.

La major part del coure s’utilitza sota la forma de cables elèctrics. Aquests cables recollits a les nostres instal·lacions, es tallen i trituren mitjançant maquinària especialitzada, separant el metall del plàstic per diferència de densitat, obtenint productes de màxima qualitat i puresa.

Acosta’t a la nostra Planta de recuperació de metalls de Can Valero, una instal·lació amb fàcil aparcament situada al Polígon amb el mateix nom al Carrer Josep Antoni de Cabanyes nº 24 de Palma. Allà podràs vendre cables de coure i tota classe de metalls, com ferro, alumini, etc. A més de fer-te la millor valoració, ens comprometem a pagar en mà, en metàl·lic i al moment.

Subscriure's al nostre butlletí