Jornada de portes obertes a Milà per celebrar el Dia del Medi Ambient

Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, el passat dissabte dia 4 de juny l’Àrea de Gestió de Residus de Milà va obrir a la ciutadania per donar a conèixer les noves instal·lacions de la planta de tractament de residus.

Organitzem amb el Consorci de Residus i Energia de Menorca, el Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, i la col·laboració de l’Ajuntament de Maó, una jornada de portes obertes lúdica i divulgativa amb visites guiades a la planta que es complementaren amb tallers i contacontes infantils, punts dinformació sobre residus i compostatge, actuacions musicals i gastronomia local.

Aquestes noves instal·lacions de tractament mecànic-biològic, úniques a la illa i dotades de la millor tecnologia disponible, van ser inaugurades oficialment el 6 d’abril passat. Ara la planta s’ha obert a la ciutadania perquè pugui conèixer mitjançant una xerrada a l’Aula de conferències i la visita a les instal·lacions com es gestionen les diferents tipologies de residus amb la nova maquinària instal·lada.

La planta processa els residus generats per tota la població menorquina tenint en compte l’estacionalitat, i permet recuperar més del 70% de la fracció resta i del 90% de la fracció d’envasos lleugers.

Subscriure's al nostre butlletí