La DG de Residus subvenciona amb 2 milions d'euros la prevenció, reducció i gestió de residus.

La DG de Residus subvenciona amb 2 milions d’euros inversions relatives a la prevenció, reducció i gestió de residus a les Illes Balears per a 2019/2020.

El director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, Sebastià Sansó, ha explicat que “la convocatòria de subvencions té per objecte millorar els centres de reciclatge de les Illes Balears i adequar-les a la normativa vigent, construir noves i adquirir centres de reciclatge mòbils. Així mateix, pretén finançar campanyes de sensibilització de residus i redacció de plans i programes de prevenció i gestió de residus. Per tant, les entitats locals i empreses públiques que es dediquen a la gestió de residus en l’àmbit territorial de les Illes Balears són el públic objectiu de les ajudes “.

En Adalmo estem especialitzats en el transport i gestió de tot tipus de residus del Parcs Verds, disposant d’una àmplia flota de vehicles amb equips de ganxo i cadenes, així com de més de 20 tipus de dipòsits i contenidors, amb el sostre obert o tancat, des de 1 l fins 25 m3, per a residus líquids, pastosos i sòlids, residus perillosos i no perillosos, que ens permet oferir un servei eficient i de qualitat. Ens adaptem a les necessitats de cada client.

Subscriure's al nostre butlletí