L'APB adjudica a Adalmo la gestió dels residus del Port de Palma

L’Autoritat Portuària de Balears adjudica a Adalmo el servei de retirada dels residus propis al Port de Palma durant els propers 6 anys.

Els residus que genera l’Autoritat Portuària de Balears, tant perillosos com no perillosos, han de ser retirats per a la correcta gestió complint amb la normativa vigent. Adalmo està autoritzat per la Conselleria de Medi Ambient per al transport i gestió de tot tipus de residus.

Al Port de Palma es farà la recollida, transport i gestió dels residus dels tallers de l’APB generats en els treballs de manteniment i conservació d’aquest port. Adalmo subministrarà els contenidors tant per a residus no perillosos com paper i cartró, vidre, envasos i rebuig, pneumàtics, voluminosos, RCD, poda i ferralla, com per a residus perillosos del tipus olis minerals, filtres d’oli, bateries de plom, aparells elèctrics, aerosols, absorbents, envasos contaminats, piles, tòner, fluorescents, aigües olioses i fibrociment.

Les operacions de recollida i trasllat d’aquests contenidors es realitzen mitjançant vehicles autoritzats que permeten adaptar-se a les característiques de cada tipus de residu i les necessitats del client. A més Adalmo disposarà d’un telèfon d’emergències per al servei de recollida urgent en un termini de 12 hores.

En Adalmo ens esforcem en mantenir un alt nivell de servei reduint al màxim l’impacte ambiental, afavorint un ambient adequat per als usuaris i treballadors del Port de Palma de Mallorca

Subscriure's al nostre butlletí