Mig segle al capdavant de la recuperació de metalls

En Adalmo, empresa mallorquina dedicada a la gestió de residus, estem d’aniversari. Aquest 2017 complim 50 anys mantenint el compromís de protecció i respecte cap al nostre entorn. Mig segle de treball en el qual hem ofert un servei integral en el tractament de residus industrials, complint amb els més alts estàndards de qualitat, medi ambient i seguretat.

Però sens dubte, un dels principals serveis que oferim segueix sent la compra de ferralla i recuperació de metalls, convertint-nos en el principal exportador d’aquest tipus de residus a Balears.

Al sector de la construcció, som el gestor autoritzat necessari per dur a terme la retirada i valorització dels metalls que s’extreuen del procés de demolició, així com el servei especialitzat de gestió de residus perillosos i manipulació de materials de construcció que contenen amiant .

Així mateix, Adalmo disposa d’una flota de camions per realitzar recollides a peu d’obra, així com diferents tipus de contenidors ideals per a residus de demolició, construcció i ferralla.

Subscriure's al nostre butlletí