Notícia important! Demana el teu índex de valorització!

Adalmo es converteix a la primera planta de reciclatge de les Balears a verificar i auditar l’índex de valorització de tots els residus que gestionem.

L’índex de valorització de residus es calcula com el quocient entre la quantitat de residus recuperats per al reciclatge i la quantitat total de residus generats.

Aquesta certificació, emesa per SGS, ens avala per informar els nostres clients del percentatge de valorització dels seus residus tractats als nostres centres.

El seu objectiu és donar transparència a la gestió dels residus que rebem dels nostres clients verificant les dades de valorització, un pas molt important que garanteix les bones pràctiques en el reciclatge dels teus residus.

Gràcies a aquest índex de valorització, les empreses que gestionen els residus amb Adalmo disposen d’un sistema de control i seguiment eficaç del percentatge de reciclatge dels diferents tipus de residus que recollim i tractem, complint amb els objectius marcats per la normativa ambiental.

Ens encarreguem d’optimitzar l’índex constantment per ser més eficients, amb un segell de Residu 0 que corrobora el nostre índex de valorització superior al 95%.

T’agradaria treballar amb una empresa que certifica el teu índex de valoració de residus? Sol·licita-ho ja!

Subscriure's al nostre butlletí