Obtenim l'autorització com Agent especialitzat en la gestió de residus

Des de la publicació de la Llei 8/2019 de residus de les Illes Balears, els productors de residus han de presentar al Servei de Residus la documentació de transport dels seus residus generats, com la notificació prèvia i el document d’identificació.

Aquesta situació genera una important sobrecàrrega administrativa i de documentació molt difícil d’assumir per a les empreses, que han de conèixer totes les obligacions legals dins d’un panorama legislatiu ambiental complex i canviant.

Adalmo ja està autoritzat per la Conselleria de Medi Ambient com Agent (codis 04A0100000000005 / 04A020000000005) per actuar en el teu nom i dur a terme la tramitació de la documentació obligatòria de trasllat dels teus residus.

Oferim als nostres clients la solució personalitzada que inclou un ampli ventall de serveis:

-Assessorament expert. La seguretat de comptar amb tècnics especialistes en gestió mediambiental que analitzen les constants novetats en aquesta àrea.

-Externalització i reducció de costos. Sense necessitat de contractar personal, externalitzant aquesta activitat de manera que puguis centrar el focus en el teu negoci principal.

-Servei global. Per a tot tipus de residus, tant no perillosos com perillosos i sanitaris.

D’aquesta manera ens convertim en actors clau del sector residus, prestant servei com a agent i gestor de tot tipus de residus a un nombre cada vegada més gran de productors que ja compleixen les seves obligacions segons la nova normativa de residus.

 

Subscriure's al nostre butlletí