Paper, cartró, plàstic ... De residu a recurs amb gestió segura

Des de fa més de 50 anys, Adalmo fomenta una conducta de millora contínua a favor del medi ambient sota els principis de l’economia circular.

Amb la construcció de la nova planta de valorització de residus reivindiquem la contribució dels gestors de residus industrials a l’economia circular, la preservació dels recursos i la lluita contra el canvi climàtic. A més, la tasca de Adalmo contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Portem dècades treballant sota els principis de l’economia circular perquè la gestió sigui cada vegada de més de qualitat, de manera que s’eviten emissions de gasos d’efecte hivernacle gràcies a la reutilització, reciclatge i valorització dels residus, i per als residus que no tenen altra possibilitat de tractament, s’eliminin.

Gestionem tot tipus de residus, tant perillosos com no perillosos, i recuperem sòls contaminats. Com ho fem? Donant valor als residus a través d’un tractament segur, minimitzant així els impactes en la salut de les persones o en la qualitat de l’entorn. Un cop garantida la seguretat, la nostra prioritat és extreure la major quantitat de recursos a partir d’aquests residus, que poden reincorporar-se a l’economia i subministrar energia. La nostra activitat és crucial en la transició cap a una economia circular, en l’assoliment de millors resultats mediambientals i en la generació de riquesa i ocupació.

Cada tona de residus que es recicla o valorització és una tona que no cal extreure de la natura.

Subscriure's al nostre butlletí