Participam a la II Jornada de Qualitat i Medi Ambient de l'Hospital de Manacor

Avui hem desenvolupat una ponència sobre medi ambient i salut en el Saló d’Actes de l’Hospital de Manacor, en el marc de la II Jornada de Qualitat i Medi Ambient que se celebra en commemoració del XX aniversari de l’Hospital de Manacor.

L’experta en medi ambient Maite Oms ha abordat les claus de la sostenibilitat en l’àmbit sanitari pel que fa a la reducció del consum d’energia, aigua i materials fungibles, així com la gestió adequada dels residus en els centres sanitaris.

També ha explicat la tasca de Adalmo com a gestor autoritzat en la gestió extracentre dels residus sanitaris, ja que comptem amb la nostra pròpia Planta de tractament i subministrem els contenidors, garrafes o qualsevol altre suport per al correcte condicionament d’aquests residus.

Finalment, s’ha fet èmfasi en la importància de la formació al personal sanitari en aquest àmbit. Adalmo aquest any ha ofert activitats formatives presencials i on-line dirigides al personal del Servei de Salut dels Illes Balears (IB-SALUT), realitzant-més de 50 cursos a més de 800 treballadors en els hospitals i centres de salut de Mallorca, Menorca i Eivissa / Formentera

Subscriure's al nostre butlletí