Participem a les XXIX Jornades Tècniques de Medi Ambient d'ANEPMA

Adalmo patrocina i participa amb un estand a les XXIX Jornades tècniques d’ANEPMA (Associació Nacional d’Empreses Públiques de Medi Ambient) organitzada al Palau de Congressos de Palma i amb una durada de 3 dies.

ANEPMA agrupa 51 societats públiques que gestionen serveis ambientals municipals, provincials o autonòmics, especialment els relacionats amb la gestió dels residus i la neteja viària. Compta també amb 38 socis col·laboradors, majoritàriament empreses del sector. Les jornades anuals són el punt de trobada del sector més important que se celebra a tot l’Estat.

Aquesta vegada ens vam reunir 35 empreses del sector de residus i 400 representants d’institucions locals de 14 comunitats autònomes. L’objectiu de les Jornades és presentar i debatre les principals novetats tècniques en matèria de gestió ambiental, fent conferències, taules rodones i presentacions sobre qüestions tècniques i d’actualitat com els sistemes de recollida de residus, l’ús de noves tecnologies en la planificació de la neteja i la recollida, el pagament per generació, les novetats legislatives, la reutilització, les fonts de finançament i ajuts europeus, la gestió ètica i la responsabilitat social corporativa, seguretat i salut laboral, maquinària elèctrica i sostenible, etc.

Subscriure's al nostre butlletí