Patrocinem eMallorcaExperienceWeek, l'esdeveniment on el protagonista és la protecció del medi ambient

A Adalmo hem volgut participar durant els dies 2, 3 i 4 de juny a eMallorcaExperienceWeek celebrada a Inca per conscienciar sobre la correcta gestió de residus a les nostres illes. Compartim l’objectiu d’incentivar el desenvolupament sostenible mitjançant la cura del medi ambient i l’economia circular.

Juan Alba Pizà, Director de Desenvolupament d’Adalmo, ha intervingut un any més a l’eForum debatent sobre solucions d’economia circular i donant a conèixer el nostre nou segell Zero Residu per a clients compromesos que “fan les coses bé”.

Podeu escoltar aquí la seva intervenció a la taula rodona de la III sessió “Cap a un Sistema Turístic Circular”, per conèixer de primera mà la seva visió sobre el desafiament de transformar els residus en matèries primeres per a la transició cap a una economia circular i sostenible, aconseguint el Residu Zero a abocador.

Ara més que mai es fa necessària la feina conjunta i decidida entre totes les parts implicades, l’aliança entre l’administració pública i les empreses és clau per continuar invertint en aquesta transició i repensar la manera com gestionem els residus.

Us animem a veure’l i a compartir les vostres reflexions a les nostres xarxes.

 

Subscriure's al nostre butlletí