Preu de ferralla: comencem a fer un canvi

Preu de ferralla: comencem a fer un canvi

Si necessites saber el preu de ferralla en Adalmo et podem ajudar a saber-ho. Som una empresa dedicada a la compra de ferralla, comptem amb pràctiques sostenibles, les quals apliquem diàriament i instruïm a les empreses a ser molt més sostenibles amb l’ambient.

A l’any són milions de tones les que s’acumulen a les instal·lacions de les empreses, provocant un impacte negatiu en l’ambient i alhora creant riscos per als empleats que treballen a l’empresa.

Si necessites desfer-te d’aquest tipus de ferralla, et podem ajudar amb gust, oferint-te la nostra assessoria o enviant-a un tècnic sense compromís que pugui ajudar-te a seleccionar la ferralla.

Disposem de camions proveïts de grues per transportar tota la ferralla a les nostres instal·lacions, si no pots traslladar el material pels teus propis mitjans. Si totes les empreses ens comprometem a reciclar la ferralla, el nostre medi ambient tindria un menor impacte negatiu i així podríem mantenir els nostres recursos naturals fora de perill.

 

Preu de ferralla: Com mesurar-ho?

Quan parlem de preu de ferralla, podem dir que en l’actualitat els preus es regeixen per mitjà del mercat internacional. Es calculen per quilogram o tona i la valoració pot variar depenent de quin tipus de ferro o ferralla es tracta i l’estat en què es troba. En qualsevol cas els preus són orientatius fins inspecció visual i/o anàlisi del producte.

Entre els materials més freqüents de ferralla que pots trobar, són les canonades velles, cable de coure, maquinàries sense usar, metalls com alumini, plom, entre d’altres. Si no tens clar com diferenciar aquest tipus de materials, podem enviar al nostre equip de treball professional, el qual et assessorarà i ajudarà amb qualsevol consulta que tinguis.

Així que no ho dubtis si et trobes amb ferralla acumulada, pots portar-la per contribuir amb el medi i alhora guanyar diners.

Si tots reciclem sempre la ferralla, a l’any estaríem estalviant grans quantitats de recursos naturals. Aquesta pràctica comença des de les llars fins a les empreses, podem oferir xerrades educatives als empleats i conscienciar-los en aquest tema.

El preu de ferralla està canviant constantment en borsa, per la qual cosa no desaprofitis l’oportunitat i vine a visitar-nos a la nostra Planta de Can Valero.

Comencem a fer la solució i no el problema per al nostre món, comptem amb un planeta ple de vida, el qual podem protegir per mitjà d’aquest tipus de mesures sostenibles.

Si tens alguna consulta sobre el preu de ferralla, pots comunicar-te amb nosaltres i amb gust t’ajudarem sense problemes.

 

Subscriure's al nostre butlletí