Preu Ferralla

Com es regeix el preu ferralla?

En l’actualitat Adalmo s’encarrega de comprar ferralla a totes aquelles empreses i particulars que necessitin gestionar aquest tipus de materials per a la seva reutilització. La ferralla pot ser fèrrica o no fèrrica. La fèrrica és fonamentalment ferro i acer. Aquests residus són molt valorats per al reciclatge, ja que estalvien, d’una banda, una gran quantitat d’energia (al voltant del 62%) respecte a la producció i, de l’altra, una quantitat important d’aigua. Pel que fa a la no fèrrica, hi ha un gran ventall de metalls com l’alumini, el coure, el plom, l’estany, el zinc i el níquel, dels quals l’alumini és el material més reciclat. Aquests residus tenen un gran valor econòmic, ja que la seva recuperació estalvia grans quantitats de matèries primeres que, en aquest cas, tenen un preu elevat i més són difícils d’extreure.

En Adalmo recuperam tots aquests tipus de metalls. Si necessites desfer-te de ferralla et podem ajudar oferint-te la nostra assessoria o enviant-a un tècnic sense compromís que pugui ajudar-te a seleccionar els materials.

Treballam amb el preu ferralla estipulat pel mercat internacional, aquest és canviant per la qual cosa no desaprofitis l’oportunitat i vine a visitar-nos.

Quin és el preu ferralla?

Quan parlem de preu de ferralla, podem dir que en l’actualitat els preus es regeixen per mitjà del mercat internacional. Es calculen per quilogram o tona i la valoració pot variar depenent de quin tipus de ferro o ferralla es tracta i l’estat en què es troba. En qualsevol cas els preus són orientatius fins inspecció visual i/o anàlisi del producte.

Així que no ho dubtis si et trobes amb ferralla acumulada, pots portar-la per contribuir amb el vostre granet de sorra i alhora guanyar diners. Disposem de dues instal·lacions ubicades a:

-Can Valero (C / Josep Antoni de Cabanyes nº 24 de Palma): Compra de ferralla i bateries, recuperació de metalls i oxitall.

-Ses Veles (C / Fonoll nº 9 de Bunyola): Oficines i magatzems generals, recuperació de metalls, gestió de residus perillosos, no perillosos i tractament de residus sanitaris.

Per a la realització del nostre treball disposem de la més diversa maquinària (grues fixes i mòbils, cizalladores, premses, cintes transportadores, retroexcavadores, minicarregadores, carretons elevadors, flota de camions, trituradores …), amb la qual poder atendre qualsevol necessitat derivada de la recollida, transport i manipulació de tot tipus de residus.

Si no pots traslladar el material pels teus propis mitjans, disposem de camions proveïts de grues per transportar tota la ferralla a les nostres instal·lacions.

Darrere de tant d’esforç es troba un nodrit equip de professionals, altament qualificats, que treballen per aconseguir la completa satisfacció dels nostres clients i contribueixen a l’èxit de l’empresa.

Si necessites saber el preu ferralla, consulta’ns!

Subscriure's al nostre butlletí