Reciclatge ferralla

Els avantatges del reciclatge ferralla

En les últimes dècades hem assistit, per desgràcia, a un empitjorament de la contaminació mundial i a un significatiu augment de l’escalfament global, tenint com a conseqüència directa la fosa dels pols i glacials i l’augment gradual del nivell del mar. Per això, no és d’estranyar que cada vegada siguem més conscients que cal fer alguna cosa per evitar aquesta situació, cosa per a la que tenim molt present un concepte que és el de reciclar. Actualment gairebé tot tipus d’objectes i materials són susceptibles de ser reciclats, cosa que és veritablement important en el cas del reciclatge ferralla a causa dels grans beneficis que això suposa.

I és que un dels beneficis i dels avantatges lògiques que es troben després del fet de poder reciclar ferralla, hi ha el fet que s’eliminen tones d’escombraries metàl·lica en els anomenats abocadors de ferralla, una cosa molt perillós per al medi ambient. D’aquesta manera es pot passar a la reutilització dels diferents tipus de metalls que s’estan reciclant.

Com a empresa responsable en la gestió i tractament de residus, podem dir-te que el reciclatge ferralla és una de les activitats que realitzem activament en la nostra empresa. Així que no ho dubtis més i comença a gaudir de les opcions que tens al teu abast. Som una empresa compromesa amb els nostres clients a oferir les millors solucions per a la gestió dels residus metàl·lics.

Reciclatge ferralla: un canvi que beneficia a tots

Possiblement, molts de nosaltres reciclem normalment, però no sabem realment els grans beneficis del reciclatge ferralla. Per animar als que encara no recicleu, o per sentir-nos orgullosos de fer-ho, anem a informar-vos de les principals avantatges del reciclatge.

-Evitar emmagatzematge de material

En primer lloc, quan reciclem residus estem evitant que aquests s’emmagatzemin en grans abocadors, alguns d’ells fora de control i sobresaturats. Reciclant anem a aconseguir que no es creïn nous abocadors, i es faci una gestió més controlada dels existents, cosa que millorarà sens dubte el medi ambient de les zones on s’allotgen.

-Menor impacte ambiental

A més, reduïm l’extracció de noves matèries primeres, conservant més el nostre entorn, i aconseguint un estalvi importantíssim de consum energètic i emissió de gasos d’efecte hivernacle. S’estima que les emissions de produir un nou producte a partir de materials reciclats, és un 20% menor que si provenen de nous materials. A tot això cal sumar l’estalvi ambiental que suposen la no extracció d’aquestes matèries i la seva posterior transport. -Una altra avantatge del reciclatge ferralla és que podem fer-te guanyar uns diners extres, ja que en Adalmo t’oferim el servei de compra de metalls amb els millors preus del mercat. A més d’això vam realitzar desballestament i neteja industrial.

Consulta la nostra disponibilitat i amb gust t’ajudarem en el que necessitis, comptem amb el personal altament capacitat en reciclatge ferralla, pel que podem assessorar-te en la classificació i transport d’aquests materials.

Subscriure's al nostre butlletí