Recollida de ferralla

Recollida de ferralla: gran avantatge per al medi ambient i per a la teva butxaca

 

La recollida de ferralla és una de les activitats que realitzem a Adalmo, on comptem amb un equip professional compromès a realitzar la gestió de tot tipus de residus metàl·lics. Així que si necessites ajuda en la neteja de les teves instal·lacions, el nostre equip professional et pot ajudar amb aquesta tasca.

No ho dubtis més i comença a treure profit de les alternatives que oferim a cadascun dels nostres clients. Som una empresa compromesa a oferir un servei de primera línia i més amb els millors preus del mercat.

Si tots féssim la gestió deguda de les restes de ferralla, a l’any el planeta s’estalviaria quantitats significatives de recursos. Aquest és el moment de fer un canvi, així que no ho dubtis més i comencem a crear bones pràctiques des de ja.

Si no comptes amb l’equip necessari, només has de trucar-nos i ens encarreguem d’assessorar-te de la millor manera i adaptat a les necessitats concretes de la teva empresa. T’aconsellarem sobre quines són les normes a complir i la manera de dur-les a terme.

 

Recollida de ferralla: neteja d’instal·lacions

Moltes empreses no tenen coneixement de la gran acumulació de ferralla que es dóna a les seves instal·lacions, és per aquesta raó que comptem amb el servei de recollida de ferralla. Enviem al nostre personal a inspeccionar el lloc i oferim contenidors de diferents capacitats o els nostres camions amb pop per a la retirada de la ferralla in situ.

Si la necessites vendre, nosaltres et podem ajudar. Ens regulem amb els preus del mercat internacional. Un cop comprada la ferralla, aquesta es tracta i envia a plantes de fundició a la Península perquè sigui reutilitzada en materials d’ús diari i industrials.

Oferim a més els serveis de desmantellament i neteja industrial, desballestament de màquines sense ús i recollida de ferralla en tot tipus d’instal·lacions, on hi hagi una excessiva acumulació de ferralla.

Si necessites remodelar les instal·lacions o demolir, volem dir-te que abans de realitzar aquesta acció pots estalviar costos amb la gestió i recollida de ferralla. T’ajudarem amb aquestes restes de metalls i així podràs tenir l’oportunitat de reciclar tots aquells materials sense ús.

Som experts en el nostre camp. És per aquesta raó que oferim aquest tipus de serveis, els quals podràs utilitzar quan necessitis. Només has de contactar-nos i ens encarregarem de donar-te el millor servei.

La recuperació de ferralla és una pràctica ambiental que ofereix no només beneficis per al medi ambient, sinó a més obtenir ingressos amb la venda de ferralla.

La recollida de ferralla és un dels molts serveis que tenim disponibles. Si necessites algun altre servei relacionat amb la gestió de residus no ho dubtis, posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’assessorar-te i ajudar en el que necessitis.

Subscriure's al nostre butlletí