Recollida de residus sanitaris

La recollida residus sanitaris és un treball necessari

La recollida residus sanitaris és un dels molts serveis que podràs trobar a Adalmo.

Som una empresa autoritzada per la Conselleria de Medi Ambient compromesa a oferir el millor servei i actuar davant de qualsevol tipus de situació. Comptem amb un equip professional que tenim disponible per ajudar als nostres clients a la correcta gestió de tot tipus de residus sanitaris, permetent disminuir el possible risc cap a la salut i el medi ambient derivat d’una deficient gestió intracentre, i minimitzant alhora els costos de la gestió global d’aquests residus.

 

Recollida residus sanitaris: potencials clients

El servei de recollida residus sanitaris, l’oferim a les següents empreses o tipus de centres productors: • Hospitals, clíniques i centres de salut

Sense cap dubte els hospitals són els que generen més quantitat de residus sanitaris, com xeringues, cultius, materials punxants entre d’altres. Amb el nostre equip professional, podrem subministrar els dipòsits necessaris i realitzar les retirades a demanda o en un termini establert.

• Sales de tatuatge

Aquest és un altre sector on es podria pensar que no es necessita la gestió de residus sanitaris, quan els tatuadors treballen diàriament amb agulles i catèters sol ús que han de ser esterilitzats per un gestor autoritzat.

• Dentistes

Un altre dels professionals de la salut que necessita mantenir una gestió constant d’aquests residus són els dentistes, en treballar amb materials d’un sol ús, com agulles d’anestèsia i d’irrigació, instrumental d’endodòncia, fulles de bisturí, agulles de sutura, sondes d’exploració, restes de biòpsies i restes tissulars, ejectors de saliva, cànules d’aspiració quirúrgiques, cotó, gases, pitets, entre d’altres.

• Veterinaris

Les clíniques i centres veterinaris també generen residus sanitaris de grup II i III.

És important tenir clar quins són els dipòsits i quin és l’ús de cada un, per a la recollida residus sanitaris, i així evitar exposar als treballadors i tercers a qualsevol possible accident que es pugui presentar a les instal·lacions.

Lliurarem els dipòsits que necessitis per a cada tipus de residu sanitari, siguin del grup II o del grup III. Es recomana utilitzar recipients o bosses homologats, d’un sol ús, rígids i totalment estancs, opacs a la vista, resistents al trencament i a prova de punxades, de tancament especial hermètic i que no puguin obrir-se de forma accidental. No es poden dipositar en un mateix recipient residus pertanyents a grups diferents.

La recollida residus sanitaris i el seu tractament adequat és una tasca essencial per a aquest tipus d’activitats. Si tens alguna consulta no dubtis en trucar-nos i amb gust podrem ajudar-te en el que necessitis.

Subscriure's al nostre butlletí