Renovem la certificació del Reglament Europeu sobre ferralla fèrrica

El procés de reciclatge de metalls és una tècnica de valorització en què els residus metàl·lics arriben a una empresa gestora com Adalmo, són classificats i separats per tipologies, posteriorment són premsats, triturats o retallats fins a obtenir unes dimensions determinades i, a continuació, són enviats a les foneries.

Els residus fèrrics són fonamentalment el ferro, l’acer i els residus de fosa. Aquests residus són molt valorats per al reciclatge, ja que estalvien una gran quantitat d’energia i aigua que fa a la producció amb el mineral de ferro.

Adalmo és una de les poques empreses que ha implantat el Reglament que tracta sobre la ferralla fèrrica (Reglament (UE) nº 333/2011) i hem aconseguit renovar el certificat del nostre sistema de gestió complint els criteris que determinen quan la ferralla de ferro deixa de ser residu.

Tractem la ferralla perquè tingui les característiques de puresa i qualitat que permeti ser utilitzada com a matèria primera en les operacions de valorització. Complim amb els procediments i tècniques de tractament marcats en el nostre sistema de gestió verificat, que consta d’una sèrie de procediments documentats i controls per demostrar l’adequació als criteris marcats en el Reglament.

Subscriure's al nostre butlletí