Renovem l'autorització MARPOL per a la gestió de residus generats per vaixells

El nostre servei MARPOL és essencial perquè els grans vaixells puguin navegar amb les màximes garanties mediambientals.

L’Autoritat Portuària de Balears (APB) ha renovat a Adalmo per 2 anys més les autoritzacions per a la prestació del servei de recepció dels residus generats per vaixells en els ports de Palma, Alcúdia, Maó, Eivissa i Formentera.

Realitzem tant recollides de residus Marpol I, líquids (aigües de sentina, llots, oli brut, gasoil brut, aigües brutes de rentat de tancs, etc.) com Marpol IV i V, sòlids (restes orgàniques, plàstics diversos, fusta, runes, draps impregnats en oli, filtres usats, etc.).

D’aquesta manera donem compliment al Conveni MARPOL 73/78 (abreujament de pol·lució marina i anys 1973 i 1978), el Conveni internacional per prevenir la contaminació pels vaixells desenvolupat per l’Organització Marítima Internacional (OMI), organisme especialitzat de l’ONU, que versa sobre la prevenció de la contaminació del medi marí pels vaixells a causa de factors de funcionament o accidentals.

La gestió d’aquests residus de vaixells és un assumpte de vital importància per a l’entorn marí. Com a gestors d’aquest tipus de residus contribuïm a la prevenció de la contaminació marina, oferint un servei portuari bàsic que fomenta el lliurament controlada dels residus dels vaixells i la seva posterior gestió mediambiental.

No coneixes el nostre servei MARPOL? Treballem els 365 dies de l’any les 24 hores del dia. Informa’t al 971606470.

Subscriure's al nostre butlletí