Tractament de residus industrials i perillosos

La gestió de residus perillosos és un dels serveis principals que oferim a Adalmo. Com a empresa compromesa amb els nostres clients, estem constantment millorant per oferir més i millor servei de qualitat amb un compromís de respecte i protecció del medi ambient.

Hi ha molts casos d’empreses que no tenen coneixement sobre els residus que poden generar i què s’ha de fer amb cada un d’ells. Els residus perillosos no es poden llençar a les escombraries o bé deixar abandonats. Aquests han de tractar-se en instal·lacions autoritzades, on professionals del sector ens encarregarem de que aquest tipus de materials no siguin un perill per a la societat.

En Adalmo comptem amb els equips, disponibilitat i personal per encarregar-nos d’aquests residus en casos d’emergència o neteja industrial. El maneig d’aquest tipus de residus sempre es recomana realitzar amb professionals, si mai has tractat aquest tipus de deixalles pots posar-te en contacte amb nosaltres i amb gust farem una visita a les teves instal·lacions.

Residus industrials i perillosos: Com tractem aquestes deixalles?

Aquells residus que contenen substàncies inflamables, corrosives, tòxiques o que puguin produir reaccions químiques, necessiten una gestió especial mitjançant emmagatzematge in situ per un període no superior a sis mesos i el seu posterior lliurament a un gestor autoritzat, com és Adalmo.

Quan acordam una visita amb el client per recollir els residus perillosos, Adalmo s’encarrega de proveir els contenidors necessaris per emmagatzemar-los. Comptam amb contenidors de tot tipus de mida i capacitat, des de 25 fins a 1000 litres, per a poder complir amb cadascuna de les necessitats dels nostres clients. Depenent del tipus de residu podem subministrar també cubetes o saques homologades per realitzar l’emmagatzematge i transport amb seguretat que no hi hagi vessaments o algun tipus d’accident. Cadascun dels contenidors que lliurem per als residus han d’anar senyalitzats amb les etiquetes corresponents per complir amb la legislació vigent. S’han de dipositar els residus perillosos seguint les pautes establertes pels nostres tècnics, evitant posar en contacte residus perillosos amb no perillosos, separant adequadament i no barrejant els residus perillosos entre si, ja que augmenta la seva perillositat i dificulta la seva gestió posterior.

En tenir els contenidors plens, el nostre equip de Logística coordinarà la retirada dels residus perillosos i els nostres conductors els portaran a les nostres instal·lacions per a la seva gestió. Adalmo és una opció segura i professional que pots tenir a la teva disposició per desfer-te dels residus perillosos que es trobin en la teva empresa, així que no ho dubtis més.

Subscriure's al nostre butlletí