Tractament de residus industrials

Desballestament i tractament de residus industrials

En Adalmo realitzam tasques de desballestament industrial: desmuntar i trossejar els elements metàl·lics (estructura, maquinària) mitjançant oxitall o amb cisalles. També ens ocupem de totes les accions necessàries per a la posada fora de servei d’instal·lacions, estructures o equips, d’una forma segura, selectiva i eficient econòmicament, incloent la descontaminació i la retirada de tots els residus generats.

El desballestament i tractament de residus industrials és una de les grans activitats que realitzem a Adalmo, som experts en la gestió de residus a Balears i tractem amb tota mena de deixalles, excepte explosius i radioactius.

El tractament correcte de residus és vital i obligatori per a qualsevol empresa, per la qual cosa si busques a professionals, podem dir-te amb total seguretat que som la millor opció del mercat. Així que no ho dubtis més, i comença a gaudir dels nostres excepcionals serveis, des assessoria fins a la gestió adequada de residus. Comptem amb autorització NIMA 0700000002 de gestor i NIMA 0700002717 de transportista, i disposem de la infraestructura i personal capacitat per a realitzar el tractament de residus.

 

Tractament de residus industrials: desballestament i neteja

Comencen les reformes, i en Adalmo ens ocupem de totes les accions necessàries per a la posada fora de servei d’instal·lacions, estructures o equips, d’una forma segura, selectiva i eficient econòmicament, incloent la descontaminació, la retirada i tractament de residus industrials generats.

També realitzam les tasques de desballestament industrial: desmuntar i trossejar els elements metàl·lics (estructura, maquinària) mitjançant oxitall o amb cisalles. El desmantellament inclou sempre una part important de treballs manuals de desmuntatge, separació i gestió de materials. Adalmo realitza una important tasca en aquest camp, ja que el nostre treball no es limita al desmantellament pròpiament dit, sinó que inclou el condicionament, tractaments de recuperació i també el trasllat al gestor final dels diferents tipus de residus generats. Per a això li facilitem contenidors per a la recollida de metalls i altres residus ajudant-lo en les seves desmuntatges industrials, i disposem de camions de diferents dimensions i capacitats, proveïts de grues, per arribar fins on altres no arriben.

També recuperam maquinària, cadenes de muntatge, etc., bigam i varetes de tetracero o ferralla, estris de construcció en mal estat, canonada de coure o plom en fontaneria, el sobrant de fusteria d’alumini, etc.

A més, en el cas que hi hagi residus perillosos (amiant, PCB, dipòsits de combustible, sòls contaminats) realitzam la descontaminació mitjançant l’actuació d’especialistes, que els retiren i descontaminen l’espai de treball per poder realitzar qualsevol altra tasca.

Aquesta gestió integral i tractament de residus industrials és el signe que ens distingeix com a empresa especialitzada, sempre orientada fonamentalment a posar l’última tecnologia al servei del medi ambient. Demana’ns valoració dels teus treballs sense compromís, segur que sortiràs guanyant.

No dubtis a contactar-nos i utilitzar els nostres serveis de tractament de residus industrials que tenim disponibles als millors preus del mercat.

Subscriure's al nostre butlletí