Adalmo gestiona els residus portuaris de la Marina Francesa durant l'exercici ESP Minex-22

El darrer cap de setmana d’abril, la divisió especialitzada en gestió de residus MARPOL d’Adalmo va realitzar el servei de recollida de residus per a la Marina Francesa a l’Estació Naval de Porto Pi.

El servei comprèn la recollida i gestió dels residus dels vaixells Andromede i Capricorn de la Marine National francesa, que formen part de l’Agrupació permanent de mesures contra mines de l’Aliança Atlàntica i la Força Marítima Europea, que feien exercicis per a la detecció i desactivació de mines simulades.

Aquest acord representa una fita rellevant per a la secció de gestió de residus MARPOL, consolidant la nostra posició com a gestor autoritzat per a les navilieres i creuers que escalen als ports de Palma, Alcúdia, Maó, Eivissa i Formentera.

Gràcies al nostre servei efectiu les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, ajudem a qualsevol tipologia de vaixell i agents consignataris a gestionar els seus residus de forma ràpida i eficaç, complint amb el nou Reial decret 128/2022 sobre instal·lacions portuàries receptores de deixalles de vaixells.

A més de la gestió de MARPOL I, relativa als residus procedents d’aigües contaminades d’hidrocarburs, a Adalmo recollim i tractem els residus MARPOL IV (aigües brutes) i V (escombraries o residus sòlids banals).

Tot això és possible gràcies a l’equip humà, altament qualificat, i a les nostres instal·lacions i mitjans, amb capacitat per gestionar tant residus no perillosos com perillosos.

Subscriure's al nostre butlletí