Adalmo ha realitzat la descontaminació i desballestament de l'embarcació Nirvana incendiada a Puerto Portals

La necessitat de donar-li fi a les embarcacions inservibles, reciclant i col·laborant amb el medi ambient i la salut de la mar, és un dels objectius de Adalmo, oferint als usuaris la destrucció i reciclatge de les seves embarcacions.

El desballestament del vaixell de 30 metres d’eslora i més de 100 tones, prèvia descontaminació mitjançant extracció dels materials perillosos (com ara olis i combustibles, aigües de sentina, bateries, líquids refrigerants i filtres), es va realitzar desarmant l’estructura mitjançant cisalla hidràulica. D’aquesta manera es recuperen materials com ara fustes, fibra, plàstics i metalls, que es transporten fins a les nostres instal·lacions per al seu tractament i gestió.

Som l’única empresa de les nostres illes que disposa de la tecnologia i instal·lacions adequades per a la realització d’aquestes operacions, comptant amb l’autorització de gestor de residus tant perillosos com no perillosos.

En Adalmo ens esforcem en mantenir un alt nivell de servei reduint al màxim l’impacte ambiental, afavorint una gestió adequada per donar compliment a la legislació vigent en aquesta matèria.

Subscriure's al nostre butlletí