Adalmo realitza la retirada dels pneumàtics abocats al torrent d'Almadrà

Aquestes setmanes s’han produït tres abocaments similars de pneumàtics en diferents punts de Mallorca. El dia 13 es va detectar a la zona protegida com a Àrea Natural d’Especial Interès (ANEI) de la Comuna de Lloret, i divendres passat va afectar un solar ubicat en zona rústica del municipi de Bunyola. Aquesta vegada ha estat al torrent d’Almadrà, al municipi de Lloseta.

Ahir dos operaris de Adalmo van realitzar la retirada de la tona de pneumàtics abocats il·legalment a la llera del torrent d’Almadrà al seu pas per Lloseta. Pots veure la notícia aquí: http://ib3tv.com/retiren-rodes-torrent-almadra-lloseta.html

Adalmo col·labora amb SIGNUS Ecovalor en la recollida de pneumàtics fora d’ús a Mallorca i Menorca per al seu reciclatge. En Adalmo apostem pel desenvolupament de materials reciclats que contribueixen a la sostenibilitat i l’economia circular. D’aquesta manera ens refermem com a gestors integrals de residus a les nostres illes compromesos amb el medi ambient. Si necessites informació o assessorament sobre la gestió de residus a la teva empresa: contacta’ns, podem ajudar-te.

Subscriure's al nostre butlletí