Aquest mes de novembre, contribueix a la gestió de residus

Del 18 al 26 de novembre se celebra La Setmana Europea de la Prevenció de Residus amb l’objectiu de promoure accions de conscienciació i sensibilització sobre recursos sostenibles i gestió de residus.

Tots nosaltres podem contribuir a cuidar el nostre planeta amb gestos tan quotidians com reciclar, no malbaratar material, o utilitzar productes sostenibles.

Des Adalmo ens sumem a la iniciativa, seguint el nostre compromís com a experts en recuperació de metalls i gestió de residus no perillosos, perillosos i sanitaris. Per a això, oferim una àmplia gamma de recipients homologats que ajuden a la classificació, emmagatzematge i transport de residus. A continuació te’ls presentem en detall.

Dipòsit GRG

Aquest tipus de dipòsit rígid de plàstic té una capacitat d’1 metre cúbic, dissenyat per a residus líquids en general, està homologat per traslladar aquells materials perillosos i contaminants.

Bidons i garrafes

Disposem de bidons de polietilè d’alta densitat de 60 litres i 220 litres, homologats ADR, per dipositar tant residu perillós com no perillós, sòlid o líquid. També tenim a disposició dels clients garrafes de 25 litres per a la gestió de reactius de laboratori, reveladors o hidrocarburs, per exemple.

Big-Bags

Les saques flexibles, comunament conegudes com big-bags, són la forma més popular disponible per a l’emmagatzematge i transport de residus sòlids a granel. Amb una capacitat de fins a 1 m3, són resistents i disposen de nanses per facilitar la seva manipulació.

Contenidors tipus K, P i C

Una altra de les alternatives que oferim als nostres clients, són els contenidors de diverses capacitats: tipus K de 5 m3 ideals per a envasos buits; tipus P d’11 m3, i tipus C de 25 m3, per a residus de construcció i metalls.

Autocompactador

Al sector de la recollida de residus un compactador és un element tan característic com necessari. La seva funció principal és comprimir el residu que entra reduint el seu volum i permetent l’entrada de més quantitat de residu. Els compactadores són màquines compactes i duradores, que ocupant poc espai poden encarregar-se de gran quantitat i varietat de residus (escombraries, paper i cartró, plàstic, fusta). El residu queda dipositat en un lloc tancat i hermètic, evitant desagradables olors o vessaments, podent col·locar-se en l’exterior de les instal·lacions.

Subscriure's al nostre butlletí