Calvià 2000 renova la seva confiança en Adalmo

A petició de Calvià 2000, Adalmo seguirà realitzant la gestió de residus perillosos i no perillosos de la Deixalleria de Calvià.

Calvià 2000 és l’empresa municipal de serveis que gestiona diferents sectors ambientals clau, com l’aigua i els residus. Un dels punts fonamentals d’aquesta empresa és el compromís amb les polítiques ecològiques previstes en l’Agenda Local 21 de l’Ajuntament de Calvià. Amb la finalitat de dur a terme el servei de recollida de residus a la Deixalleria i diferents centres, Calvià 2000 prorroga 1 any més el contracte amb Adalmo per a la gestió de residus perillosos i restes de poda i palmera.

Els residus que es poden dipositar a la Deixalleria són paper-cartró, vidre pla, metalls i ferralla, voluminosos com mobles i matalassos, roba, electrodomèstics, pneumàtics fora d’ús de turismes i bicicletes, restes de podes, poda de palmera (sense afectar per morrut roig), residus de construcció i demolició domèstics. També reben residus perillosos domèstics com piles alcalines i de botó, pintures caducades, fluorescents, envasos metàl·lics i plàstics contaminats, bateries, oli vegetal, oli mineral, absorbents, tòners, electrodomèstics amb CFC (neveres, aires condicionats).

Adalmo està autoritzada per a la gestió de tots aquests tipus de residus i més. Així mateix subministrem els recipients i contenidors necessaris per al correcte condicionament dels residus. Si encara no saps a quin gestor de residus consultar, no dubtis a parlar amb nosaltres i amb gust t’ajudarem en el que necessitis. Som especialistes en la gestió de residus, i comptem amb els millors preus del mercat.

Subscriure's al nostre butlletí