Compra chatarra

Compra ferralla: desfés-te de tot allò que no utilitzis

La compra ferralla és una altra de les activitats que realitzam actualment en la nostra empresa, contribuïm amb el medi ambient mitjançant pràctiques sostenibles, com la compra de tots aquells articles metàl·lics que ja no s’utilitzen i es mantenen en l’empresa o a casa. És per aquesta raó que sempre incentivam la recollida de ferralla perquè no es llanci de manera indeguda i es contamini el medi ambient.

Aquest tipus de productes poden reutilitzar-se indefinidament estalviant energia i el més important, evitar un mal ús de recursos naturals.

Si tens dubtes o consultes sobre la gestió de ferralla, en Adalmo et podem ajudar. Només has de contactar amb nosaltres i el nostre personal qualificat s’encarregarà de donar-te l’assessoria necessària perquè puguis desfer-te d’allò que et lleva espai en l’oficina o el traster.

La ferralla que entra en les nostres instal·lacions és enviada a fosa perquè pugui usar-se de nou en el sector industrial transformada en materials d’ús diari.

Compra ferralla: Què materials rebem?

Entre alguns dels materials principals que s’inclouen en la Compra ferralla, tenim:

  • Desmuntatge de canonades i estructures metàl·liques

Estam especialitzats en desballestaments industrials.

  • Maquinària sense ús

Moltes persones cometen l’error de dur al contenidor d’escombraries aquest tipus de materials metàl·lics que tenen un valor, així que si tens alguna màquina sense utilitzar podem encarregar-nos d’ella i t’abonam el millor preu del mercat.

  • Cablejat

Si no pots traslladar el material pels teus propis mitjans disposam de camions proveïts de grues, que poden passar a recollir-te el cablejat sense que hagis de preocupar-te de res. També disposem de contenidors de diverses capacitats, donant resposta immediata a les teves necessitats. Demana’ns valoració sense compromís, segur que sortiràs guanyant.

La compra ferralla és una de les activitats principals de Adalmo. A què esperes? És el moment de vendre tot allò que no necessites i obtenir uns diners extres!

Subscriure's al nostre butlletí