Compra de ferralla

Compra de ferralla, un pas més per contribuir amb el medi ambient

La compra de ferralla és una de les activitats principals de Adalmo, on ens dediquem a la gestió de tot tipus de residus, tant no perillosos com a perillosos i sanitaris, així com la prestació de serveis ambientals.Hem de ser cada vegada més conscients a l’hora de cuidar el medi ambient, tenim només una llar i el que fem tard o d’hora ens afectarà a tots. No hem de passar per alt el tema de la contaminació i hem de començar a donar exemple des d’avui.Adalmo és una empresa 100% compromesa a millorar i evitar l’impacte de les indústries en el medi ambient, per mitjà del nostre ardu treball i solucions amb les quals es pugui veure beneficiada la comunitat. Així que si necessites recollida i tractament de ferralla, en la nostra empresa rebem des de petites a grans empreses, així com a particulars.Compram ferralla tant a persones particulars com a grans productors, així que no ho dubtis més i comencem a ajudar al nostre medi ambient.Compra de ferralla: Quins són els materials que pots vendre?Entre els materials que es poden comprar com a ferralla, ens referim a tots aquells materials fèrrics i no fèrrics que es troben principalment en les activitats industrials, ciutats i llars. Podem dir-te que estan les següents opcions:

  • Acer inoxidable:

Pots fer una neteja profunda de l’oficina, fàbrica i llar i veuràs la gran quantitat d’acer inoxidable que pots trobar en cada racó de les instal·lacions del negoci o de la casa: coberteria i parament, aigüeres, paelles i bateries de cuina, forns i barbacoes, equipament de jardí i mobiliari, escales, motors, eines, marcs, claus, rosques, etc.En empreses es recomana almenys fer això cada 3 o 6 mesos, per evitar contaminació o acumulació d’aquests. Quan els rebem en Adalmo, aquests són tractats per a la reutilització, així s’evita l’explotació de recursos naturals.

  • Alumini:

Un altre dels materials que s’inclouen en la compra de ferralla és l’alumini, utilitzat en la majoria de casos en utensilis de cuina, plats, portes, finestres, mobles de jardí, contenidors, bicicletes, eines. Si tens dubte pots consultar-nos i nosaltres amb molt gust podem ajudar-te.

  • Coure:

Aquest és un altre dels materials perfectes per al reciclatge, ho pots trobar en la seva majoria en els cables elèctrics, canonades, conductors, casseroles i olles entre altres opcions.El coure és un dels metalls més venuts i demandats en l’actualitat, pots fer un cop d’ull i veure si en la teva llar tens alguns productes amb coure.La compra de ferralla és una de les pràctiques que podem aplicar en l’actualitat per ajudar al medi ambient i així evitar la despesa exagerada de recursos.

Subscriure's al nostre butlletí