Crea els teus propis adorns de nadal

Aquest cap de setmana una mica més llarg que es presenta serà en el qual aprofitem la majoria de nosaltres per treure tots els adorns de Nadal i vestir la casa. Molts són els detalls que volem tenir en compte, que quedi acollidor, que sigui especial, que sigui bonic i si es pot, únic i diferent cada any. Amb el pas del temps anam acumulant caixes i borses amb diferents adorns que ja no utilitzem i que no sabem que fer amb ells, per això, des d’Adalmo et proposam que aquest any els facis tu. És molt fàcil, i a més, són objectes d’ús quotidià, ja veuràs què divertit!1. Adorns per el arbre

Amb unes xapes de les ampolles, una cita de color, alguns botons i unes branques del jardí podem aconseguir un ren tant per a l’arbre com per les manilles de les portes.

Aquesta segona proposta és el mateix sistema però amb un clip dels més grans. És molt senzill, ho obrim, posem les cinta, passam la bolla i llest!

Sense adonar-nos es van acumulant ampolles de plàstic. Abans de portar-les al contenidor per reciclar-les, talla la base i guarda-la. Amb uns retoladors de colors i fins i tot amb purpurina perfila el contorn de la base i fes alguns dibuixos. Flores, formes geomètriques, la qual cosa se t’ocorri… i posa una cita de color que servirà per poder penjar-ho. El resultat és fantàstic.

Una altra idea per als adorns de l’arbre pot ser reutilitzar les bombetes foses. tan senzill com aferrar-li purpurina de diferent colors i formes.

2. Objectes de decoracióNinot de neu a partir d’un calcetí. El procés és molt senzill, dobleguem el calcetí cap a dins, la part del peu és el que ens servirà de farciment per al cos del ninot. Amb un fil marquem el coll i després tanquem el que serà el cap. És el moment de cosir els botons, necessitarem un mínim de 5 per marcar la cara i els de el cos. Li posem una bufanda i el capell i ja hem fet el nostre ninot de neu.

També podem fer les nostres pròpies boles de neu de vidre. Solament necessitarem un pot de cristall amb la seva tapa i algun element que vulgueu ficar, un petit arbre dels que ja no utilitzam, un antic Lego dels nins… Una mica d’aigua bullida i després refredada, purpurina o neu i si voleu afegir a l’aigua una mica de glicerina també podeu encara que això és opcional. És important assegurar-se que l’element en qüestió queda ben aferrat a la tapa del pot perquè no es desprengui quan ho agitem. Si no voleu ficar aigua l’efecte és com el de la foto, que tampoc està gens malament.

Subscriure's al nostre butlletí