Educació i sensibilització mediambiental: objectius de ADALMO

ADALMO, a més de ser clau en la gestió de residus de Balears, porta a terme una tasca d’educació a la ciutadania per sensibilitzar sobre la possibilitat de donar una segona utilitat als nostres residus.

Som molt conscients que la correcta gestió dels residus representa una oportunitat i una nova font de recursos i possibilitats. És per això que disposem d’un programa d’educació ambiental que ofereix la possibilitat d’impartir cursos dissenyats de manera específica i organitzar visites als nostres centres, de manera que els assistents coneguin de primera mà la realitat de la gestió dels residus més propers a la seva entorn. Aquests programes van dirigits a tots els sectors: comunitat educativa, empreses, entitats locals, associacions, etc., amb l’objectiu de promoure una major consciència ambiental per a disminuir la quantitat de residus generats, una implicació de les persones més activa en la seva gestió, i un canvi de model cap a un desenvolupament més sostenible i respectuós amb el medi.

Celebra el Dia Mundial del Medi Ambient plantant cara als residus abandonats a la natura, separant els residus a casa, tancant l’aixeta mentre et rentes les dents, utilitzant el transport públic, consumint productes de proximitat …

El compromís ambiental i l’educació en la cura del nostre entorn no pot quedar-se en un sol dia, sinó que ha de convertir-se en una rutina diària. Desde Adalmo volem fer una crida perquè junts treballem a convertir el gest d’aquest dia, en una actitud que celebri el medi ambient altres 364.

Subscriure's al nostre butlletí