El Corte Inglés confia a ADALMO la gestió dels seus residus a Palma

La companyia confia a Adalmo per gestionar correctament els residus als seus centres d’Avingudes i Jaume III, així com al seu magatzem del Polígon de Can Valero.

Ens encarreguem principalment del transport i tractament dels residus de cartró i plàstic, metalls, fusta, voluminós i enderroc, així com productes d’alimentació no aptes per al consum, tancant el cicle des de la seva generació fins a la seva valorització. També realitzem el subministrament dels contenidors i autocompactadors necessaris per a cada centre.

Certifiquem la traçabilitat i vies de gestió de tots els residus tractats, disposant dels contractes de tractament i autoritzacions de gestió per garantir com a mínim el 90% de valorització.

El projecte Residuo Zero contribueix a un model d’economia més responsable amb les persones i amb el planeta, enfocat a una economia circular on es dóna una segona vida als residus. A més, amb aquesta col·laboració subscrita entre El Corte Inglés i Adalmo contribuïm a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Organització de les Nacions Unides (ONU) i en concret als ODS11 Ciutats i comunitats sostenibles, ODS12 Producció i consums responsables i ODS17 Aliances per assolir objectius.

Així, Adalmo es referma com a gestor de residus a Balears, sent el Corte Inglés el darrer a sumar-se a una llista creixent de centres comercials que confien en la nostra gestió.

Subscriure's al nostre butlletí