El GRUPO QUIRÓN confia a ADALMO la gestió dels seus residus a Mallorca

Adalmo ha estat l’empresa escollida per Quirónsalud, el grup hospitalari privat més gran del país, per a la gestió dels residus a Mallorca.

La companyia sanitària confia a Adalmo per operar a tots els seus centres mallorquins: Hospital Palmaplanas, Clínica Rotger, Hospital Son Verí, Hospital de dia Platja de Muro, Clinic Balear Palma i Ciutadella, Dental Palma, Kids i Inca, i Centres Mèdics de Nuredduna, Arenal, Palmanoca, Sóller, Campos, Manacor i Inca.

Ens encarreguem del transport i tractament dels residus, tant perillosos com no perillosos i sanitaris, tancant el cicle des de la seva generació fins a la seva valorització o eliminació. Adalmo està autoritzada per a la gestió de residus sanitaris dels grups II (residus sanitaris no específics) i grup III (residus infecciosos, anatòmics, materials punxants, tallants i agulles, sang i hemoderivats líquids, vacunes, cultius i reserves, restes de medicaments inclòs citostàtics). Així mateix estem autoritzats per a la gestió dels residus perillosos de laboratori, radiodiagnòstic, piles i bateries, olis minerals, absorbents i draps contaminats, aerosols, mercuri, filtres de campanes de seguretat, envasos contaminats, residus elèctrics i electrònics, fluorescents, tòner, medicaments caducats, metalls i voluminosos.

També realitzem el subministrament dels envasos necessaris per a cada centre hospitalari, com ara contenidors, autocompactadors per a paper i cartró, bidons homologats per a residus perillosos, dipòsits i bosses per a residus sanitaris, etc.

Així, Adalmo es referma com a gestor hospitalari de residus a Balears, i el Grup Quirón és l’últim a sumar-se a una llista creixent d’hospitals i centres sanitaris que confien en la gestió integral d’Adalmo, gràcies a l’avantatge de comptar amb un únic interlocutor per a tots els seus residus, així com a la infraestructura de darrera generació i recursos humans de què disposem.

Subscriure's al nostre butlletí