Els nostres propòsits per a aquest any nou (01/2022)

2022 ja és una realitat, començar a complir els nostres desitjos i fer-los sostenibles és cada cop més a prop. Salut, diners, amor… i sostenibilitat. Als típics propòsits de Cap d’Any se suma el desig d’Adalmo de reciclar més i millor.

Estrenam el calendari amb aquesta llista d’objectius:

1. Oferir als nostres clients un servei integral en el tractament de residus (condicionament, transport, emmagatzematge i gestió), i altres serveis ambientals (residu 0, desballestament d’estructures i equips, neteja de terres, emergències, agent per a tràmit de documentació segons normativa de residus, etc.), complint amb els estàndards més alts de qualitat, medi ambient i seguretat.

2. Buscar contínuament solucions per realitzar la nostra activitat de la manera més sostenible sota els principis de l’economia circular, reduint la nostra empremta de carboni.

3. Valoritzar més del 95% dels residus, convertint-nos al primer gestor de Balears certificat en Residu 0 a abocador.

4. Gestionar tot tipus de residus no perillosos, perillosos i sanitaris, inclòs el material amb amiant i els residus MARPOL, així com la nova activitat de gestió de residus de paper, cartró i plàstic a la nostra nova Planta de Ses Veles.

5. Oferir una àmplia gamma de recipients homologats per al correcte emmagatzematge de residus (contenidors, compactadors, bidons, GRG, saques, cubetes, garrafes, gàbies, etc.), així com la nostra flota de camions de diferents tipologies (tràiler, grua, portacontenidor, isoterm, cisterna, etc.).

6. La formació especialitzada del nostre equip humà i lús de tecnologies eficients seran la base del dia a dia.

7. Integrar els nostres clients, proveïdors, treballadors i altres parts interessades en el compromís de la protecció ambiental i responsabilitat social, en què es fomenti la conservació de l’entorn on es desenvolupin les activitats, una cultura inclusiva, la gestió correcta dels residus, el consum de producte local, condicions de treball segures i saludables, i la prevenció de la contaminació.

8. Seguir apostant per un sistema de gestió de qualitat, medi ambient i de seguretat i salut basat en les normes ISO 9001, 14001 i ISO 45001.

La prevenció i la reutilització han d’anar abans que el reciclatge i el reciclatge abans que l’abocament i la incineració. És la teva oportunitat per evitar que els residus acabin a la natura, ha arribat el moment, som a l’era d’actuar.

Subscriure's al nostre butlletí