Evolució de la ferralla

Fa ja temps que el sector del reciclatge va canviar. Han arribat noves maquinàries, noves formes de tractar la ferralla, nous dies. La “ferralla mal·leable” ja no es carrega a mà sinó amb grans màquines. Les fragmentadores, cisalles, premses cisalles, garbells rotatius, corrents de Foucault… són cada vegada més comuns entre les nostres eines diàries.

Fa ja anys que vàrem abandonar la forma de ferrovelleria de barri i som empreses modernes capdavanteres en el Reciclatge, el Medi ambient, i la Gestió Integral de Residus. Les nostres plantes compten amb soles especials de formigó, arquetes separadores, tractament d’aigües, zones de rentat i una infinitat d’elements que demostren la modernitat i màxima eficàcia de la nostra indústria.Els tècnics poblen les nostres terres campes a dalt i a baix fent informes sobre medi ambient, qualitat, riscos laborals o qualsevol altra qüestió que ens afecta a tots, més enllà de l’equip humà o els nostres clients. L’arxiu de documentació creix cada dia més i més. EMAS, ISOs, Normes UNEIX, Marcat CE, posades en conformitat. Som gestors autoritzats de diversos tipus de residu.

Podem trobar la nostra empresa a Internet. La nostra pàgina web serveix com a canal d’entrada en la qual s’informa de tots els serveis i materials que treballam. És un canal en combinació de les xarxes socials de divulgació de la bona gestió de residus. Enviam les nostres ofertes per e-mail i rebem la confirmació per telèfon. Controlam el pes i posició dels nostres camions de manera electrònica. Un equip detector de radioactivitat mesura les radiacions gamma que pugui emetre una peça de ferralla avisant-nos a través de la pantalla d’un ordinador del tipus d’emissió. Quan passejam pel carrer i passam al costat d’un contenidor d’obra ja no veiem tubs de coure o rotllos de cable que el lampista o electricista despistat hagin deixat, tots estem més conscienciats de la segona vida que podem donar als metalls i amb ella de l’estalvi energètic del que es beneficia el planeta, fins i tot la nostra butxaca. Fa temps que vam dir adéu a les ferrovelleria de barri.

Subscriure's al nostre butlletí