Ferralla

Desfés-te de la ferralla a la teva empresa

 

La ferralla és un dels residus que més acumulen les empreses, per això des d’Adalmo sempre incentivem reciclar els metalls i donar-los una segona oportunitat de vida útil. Som una empresa compromesa a millorar el nostre entorn mitjançant la gestió correcta de tot tipus de residus, a més dels serveis de compra de metalls, desballestaments industrials, desamiantat i assessoria ambiental.

El reciclatge dels metalls contribueix de manera considerable a no empitjorar la situació actual de contaminació, ja que al reciclar la ferralla es redueix la contaminació de l’aigua, aire i les deixalles en un 70%. Per això és important lliurar aquests residus a un gestor autoritzat com Adalmo, que s’encarrega del seu processament perquè el seu reciclatge sigui òptim. A continuació et donem uns consells pràctics.

Una segona oportunitat per a la ferralla

En la nostra vida diària estam envoltats de metalls i la major part d’ells es poden fondre i tornar a processar creant nous materials, per la qual cosa et recomanem en aquest cas els següents consells:

• Recicla alumini. És molt valuós i es requereix només un 5% de l’energia per valoritzar-lo. Els següents són alguns dels objectes que pots considerar per al seu reciclatge: estris de cuina, plats, portes, finestres, mobles de jardí, contenidors, paper alumini, llaunes, bicicletes, eines.

• Recicla ferro i acer. És un material que val la pena reciclar i el pots trobar de moltes formes: eines, reixes, ferro forjat, coberteria i parament, aigüeres, paelles i bateries de cuina, forns i barbacoes, equipament de jardí i mobiliari, escales, motors, llaunes, marcs, claus, femelles.

• Recicla coure. El coure és un altre metall que val la pena reciclar i obtenir diners a canvi. Converteix les teves canonades velles de coure en diners en efectiu portant-les al nostre centre de Can Valero. Els següents són alguns objectes de coure que pots reciclar: canonades, canalons, cables, conductors, cassoles i olles.

• Recicla metalls genèrics. Hi ha molts altres materials metàl·lics, aquests són alguns exemples del que pots portar al nostre centre: bronze (poms de portes, ornamentació, orfebreria i estàtues), llautó (peces decoratives), plom (bateries).

• Hi ha alguns metalls que no es poden reutilitzar, tal és el cas dels pots que han contingut pintura o productes tòxics.

Si no saps què fer amb la ferralla o no tens idea de com classificar-la, pots portar-la a les nostres instal·lacions i nosaltres ens encarregarem de tractar aquests materials per al seu reciclatge.

Subscriure's al nostre butlletí