Gestió residus

Recipients per a la gestió residus

Una de les activitats més importants que realitzem a Adalmo és la gestió residus, on comptem amb el personal, equip, autoritzacions i coneixements per a la gestió de tot tipus de deixalles i a més respondre davant de qualsevol emergència.

Per mitjà del nostre servei d’assessoria, ajudem a les empreses i professionals a complir la normativa, així com a realitzar els tràmits i documentació que requereixi l’Administració. Hem de comptar amb una societat molt més activa i conscient del mal que poden fer els residus si no es gestionen de forma correcta.

A les nostres instal·lacions tenim la capacitat i maquinària per al tractament de residus, i així evitar que aquests puguin ser una amenaça o danyar el medi ambient.

 

Gestió residus: recipients i contenidors

En la gestió residus que realitzem a les empreses que contracten els nostres serveis, es fa lliurament dels recipients necessaris per contenir els diferents tipus de residus. Aquests recipients estan homologats perquè el transport i emmagatzematge es realitzin de forma segura i així evitar accidents per vessament.

Entre els recipients que podem oferir per a la gestió dels residus estan els següents:

Dipòsit GRG

Aquest tipus de dipòsit rígid de plàstic té una capacitat d’1 metre cúbic, dissenyat per a residus líquids en general, està homologat per traslladar aquells materials perillosos i contaminants. Si contractes els nostres serveis ens encarregarem de deixar aquest i qualsevol altre tipus de recipient a les teves instal·lacions perquè puguis col·locar els residus en el lloc adient.

El nostre personal s’encarregarà de retirar els dipòsits tipus GRG, bé quan estiguin plens o abans dels 6 mesos d’emmagatzematge si el residu és perillós.

Bidons i garrafes

Disposem de bidons de polietilè d’alta densitat de 60 litres i 220 litres, homologats ADR, per dipositar tant residu perillós com no perillós, sòlid o líquid. També tenim a disposició dels clients garrafes de 25 litres per a la gestió de reactius de laboratori, reveladors o hidrocarburs, per exemple.

Big-Bags Les saques flexibles, comunment conegudes com big-bags, són la forma més popular disponible per a l’emmagatzematge i transport de residus sòlids a granel. Amb una capacitat de fins a 1 m3, són resistents i disposen de nanses per facilitar la seva manipulació.

Contenidors tipus K, P i C

Com una altra de les alternatives que oferim als nostres clients en la gestió residus, són els contenidors de diverses capacitats: tipus K de 5 m3 ideals per a envasos buits; tipus P d’11 m3, i tipus C de 25 m3, per a residus de construcció i metalls.

Som una empresa compromesa amb la gestió residus, per la qual cosa brindem a cadascun dels nostres clients les millors opcions del mercat. Si necessites a professionals en aquest tipus d’activitat, no dubtis en consultar la nostra disponibilitat i serà un gust ajudar-te.

Subscriure's al nostre butlletí