Gestión residuos peligrosos

Gestió residus perillosos: una responsabilitat empresarial

  La gestió residus perillosos és una de les tasques primordials que realitzem a Adalmo. Comptem amb l’autorització de gestor de residus perillosos, no perillosos i sanitaris amb NIMA 0700000002 de la Conselleria de Medi Ambient. Som la millor opció de Balears, tenim al nostre favor un equip professional de primera línia, instal·lacions totalment equipades, vehicles acords a les funcions que realitzem i els millors preus del mercat.

Si com a empresa et trobes generant aquest tipus de residus, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i amb gust t’ajudarem amb la gestió de residus.

 

Gestió residus perillosos: 3 passos per a productors responsables

Per a la gestió residus perillosos sempre és important comptar amb l’ajuda d’una empresa experimentada. En Adalmo portem 20 anys gestionant els residus perillosos de tot tipus de clients, als quals els recomanem sempre els següents passos:

Pas # 1 Segregació, envasat i etiquetatge

El primer pas per a la gestió residus perillosos és una classificació per separar els residus perillosos dels que no ho són. Podem oferir-te assessorament per part dels nostres tècnics qualificats si no coneixes quines són les característiques dels residus que es generen a la teva empresa.

No s’han de barrejar els residus perillosos que no siguin del mateix tipus o amb residus no perillosos. Per a això subministrem diferents tipus d’envasos, tant bidons de diferents capacitats, com saques, cubetes, etc. tots degudament homologats per a l’emmagatzematge i transport de residus perillosos.

Tot envàs de residus perillosos ha d’estar correctament etiquetat. Facilitem les etiquetes d’identificació de cada tipus de residu amb totes les dades que marca la normativa. Recomanem que les etiquetes siguin adherides a l’envàs en el primer ompliment del mateix i no quan van a ser retirats, anotant la data d’inici d’ompliment per evitar sobrepassar el termini màxim de 6 mesos d’emmagatzematge que estableix la legislació vigent.

Pas # 2 Emmagatzematge

Recomanem disposar d’un lloc destinat a magatzem de residus perillosos, així com informar a tots els empleats de la seva existència perquè tinguin coneixement de la gestió residus perillosos que es realitza a l’empresa.

També cal tenir en compte les incompatibilitats d’emmagatzematge entre residus perillosos inflamables, tòxics, comburents, etc.

El temps d’emmagatzematge dels residus perillosos no podrà excedir els sis mesos, i s’ha de mantenir un registre intern de residus produïts a disposició de l’autoritat competent.

Pas # 3 Retirada i gestió dels residus

Per a la gestió residus perillosos generats s’ha de comptar amb un gestor autoritzat per la comunitat autònoma, com és Adalmo.

Un cop plens els envasos i / o abans del període màxim d’emmagatzematge ens encarreguem de la retirada dels mateixos i reposició d’envasos buits.

Si necessites que t’assessorem pel que fa a la gestió residus perillosos, estem disponibles al telèfon 971606470, truca’ns!

Subscriure's al nostre butlletí