La nostra Planta de valorització de residus no perillosos compleix 1 any

Ja fa 1 any que el Director General de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, va assistir a la inauguració de la nova Planta de recuperació de residus valoritzables del Grup Adalmo, ubicada al Polígon de Ses Veles, a Bunyola.

Les instal·lacions van ser dissenyades per tractar 95.000 tones anuals de residus no perillosos i reciclar-ne el 100% complint amb els objectius jeràrquics de la gestió de residus.

La planta està especialitzada en la gestió de paper i cartró, així com plàstics valoritzables. La seva recuperació té com a beneficis principals la reducció del volum d’aquests residus que acaben als abocadors o incineradores, un important estalvi econòmic per a les empreses i la creació de nous llocs de treball.

D’aquesta manera, aquest 2021 fem un pas més en el camí iniciat el 1967 dins del sector de la gestió de residus de les Illes Balears i referem el nostre compromís amb la conservació del medi ambient i la superació constant dels objectius de desenvolupament sostenible sota els principis de l’economia circular.

Subscriure's al nostre butlletí