Persistència, motivació, passió, superació... Són les bases de la 14a ADALMO Mitja Marató de Pollença

L’Adalmo Mitja Marató Pollença és un clàssic de l’atletisme balear que compta amb un gran prestigi tant nacional com internacional. Més de 800 corredors hi han participat el passat diumenge 10 d’abril amb l’objectiu 60, intentar recórrer 21 km en menys d’una hora.

La cursa ha comptat amb participants de tot el món i corredors de gran prestigi internacional com el ugandès Rotich Maxwell Kortek, que va ser el guanyador absolut amb una marca de 1h.02:20 que és nou rècord de la prova. En dones es va imposar l’etíop Abde Aminet amb 1h.08:35, que també va polvoritzar el rècord.

A la cursa dels 10 Km el guanyador amb molta diferència va ser Ayad Lamdassem, actual recordman d’Espanya de marató, amb un temps de 31:26, i Karina Gómez amb 41:01.

El campionat de Balears individual va ser per al manacorí Guillem Durán (ADA Calvià Vistasol) en homes amb el temps de 1h.08:37 i Rosa Maria Còrdova (S´Hostal Montuïri) en dones amb 1h.21:54; per equips el títol va ser per a l’Amistat-Novo Mar Hotel en masculins i S’Hostal Montuïri en dones.

La carrera popular sobre 5 km va ser per a Pere Castell en home i en dones va guanyar Florència Cataledo. Aquest any, amb el lema ‘Correm per la Igualtat’ pretén donar visibilitat a l’equitat de gèneres a l’esport.

Reviu els moments més emocionants de la Mitja Marató de Pollença amb el reportatge a Teledeporte de RTVE al següent enllaç: https://www.rtve.es/…/medio-maraton-pollenca/6497610/

 

Subscriure's al nostre butlletí