Propòsits d'Any Nou: 2018

Ja han passat 12 mesos i comença un any nou, amb nous projectes, oportunitats i moltes notícies amb les que donar-vos a conèixer les nostres activitats.

Acaba l’any en què hem celebrat el nostre 50 aniversari i és el moment de fer balanç, però en aquest primer article de 2018 no us anem a parlar dels típics propòsits que mai es compleixen, sinó que estrenam el calendari amb una llista d’objectius per als pròxims 364 dies:

  1. Oferir als nostres clients un servei integral en el tractament de residus (recollida, transport, emmagatzematge i gestió), complint amb els més alts estàndards de qualitat, medi ambient i seguretat.

  2. Contribuir al desenvolupament sostenible de les nostres illes, fomentant la millora contínua sota els principis de l’economia circular.

  3. Reciclar al màxim la ferralla, convertint-nos en el principal exportador de residus metàl·lics a les Balears.

  4. Gestionar tot tipus de residus perillosos, inclòs el material amb amiant, i augmentar el tractament de residus sanitaris a la nostra Planta de Ses Veles.

  5. Oferir una àmplia gamma de recipients homologats per al correcte emmagatzematge de residus (contenidors, compactadores, bidons, GRG, saques, cubetes, garrafes, etc.), així com la nostra flota de camions de diferents tipologies (tràiler, grua, portacontenidor, isoterm, etc.).

  6. La formació especialitzada del nostre equip humà i l’ús de tecnologies eficients seran la base del dia a dia.

  7. Integrar als nostres clients, proveïdors i altres parts interessades en el compromís de la protecció ambiental i de les persones, en el qual es fomenti: la conservació de l’entorn on es desenvolupen les activitats, la gestió dels residus, la minimització dels riscos i la prevenció de la contaminació.

  8. Seguir apostant per un Sistema de Gestió de Qualitat, Medi Ambient i de Seguretat i Salut basat en les normes UNE-EN ISO 9001, UNE-EN ISO 14001 i OHSAS 18001.

No és només el que hem fet durant 50 anys ni el que fem actualment, la nostra prioritat és el que volem seguir fent. Per això en Adalmo, a més de desitjar-vos el millor per 2018, us animem en els vostres nous objectius i us donem suport a posar en pràctica la correcta gestió de residus. Feliç any nou a tots!

Subscriure's al nostre butlletí