Reciclatge de ferralla

Reciclatge de ferralla: fomentam la valorització

  Realitzar el reciclatge de ferralla implica optimitzar les seves característiques mitjançant processos de reutilització, recuperació i reciclatge.

En les activitats que desenvolupem generem materials que cauen en desús per diverses raons, quan aquests materials són rebutjats en diem residu. Però el residu no sempre és un rebuig a destruir, de vegades és possible recuperar-lo.

Classificar un residu, reciclar i poder donar-li un valor (valoritzar) és molt convenient per al medi ambient.

A les plantes de reciclatge, com és el cas de Adalmo, es classifica el ferro i un altre tipus de metalls (coure, alumini, zinc, plom, llautó, …) per a posteriorment ser lliurat a les fundicions que utilitzaran aquests materials com a matèria primera.

Els gestors de residus convertim els residus en materials reutilitzables per a altres activitats, fomentant així la valorització dels residus i evitant el dipositar-los en abocadors.

 

Reciclatge de ferralla: compram metalls per al seu reciclatge

És “vox populi” que el reciclatge de ferralla té múltiples avantatges entre les quals hi ha, fonamentalment, la conservació del medi ambient. El reciclatge de metalls suposa una tasca fonamental perquè permet l’estalvi de matèries primeres i disminueix la despesa d’energia i aigua. També redueix la generació de residus i la contaminació afegida. La tasca de Adalmo afavoreix la sostenibilitat del medi ambient.

La nostra gestió engloba totes les etapes de maneig d’aquests residus: la recepció a les nostres instal·lacions o el transport amb els nostres vehicles des teva empresa, el tractament i el lliurament a gestor final.

Un cop en els nostres centres es realitza una inspecció visual i comprovació de la qualitat i naturalesa del material descarregat perquè es correspongui amb el pressupost acordat.

Un cop conegut el pes del material rebut s’abona al comptat. A què esperes? És el moment de vendre tot allò que no necessites i obtenir uns diners extres!

En Adalmo els pesos es realitzen en bàscules digitals, homologades i revisades periòdicament per una enginyeria acreditada per ENAC, el que garanteix la seva fiabilitat.

Tots els nostres processos i procediments per al reciclatge de ferralla segueixen els reglaments europeus i estan dissenyats per complir amb els estàndards més exigents del mercat. La tecnologia és activa en tota la cadena de producció, potenciada per la constant inversió en el parc de maquinària, que ens permet afrontar qualsevol tipus de treball. Disposem així mateix de personal altament qualificat en oxicorte i cisalles mòbils, per desguassos de tot tipus a realitzar fora de les nostres instal·lacions.

Per a qualsevol aclariment sobre el reciclatge de ferralla pots veure més informació al nostre web o trucant-nos per telèfon al 971606470, i els nostres comercials t’atendran.

Subscriure's al nostre butlletí