Reciclatge de ferralla

Reciclatge de ferralla: junts podem fer el canvi

En Adalmo ens caracteritzem per ser una empresa que dóna suport 100% al reciclatge de ferralla, ens dediquem a oferir solucions integrals a tots els nostres clients, amb serveis d’assessoria i transport de ferralla quan sigui necessari.

La recuperació de metalls és una de les nostres principals activitats, pel que si com a empresa o particular necessites informació sobre el tema de la compra i gestió de ferralla, aquí comptem amb personal qualificat que et podrà ajudar.

El reciclatge de ferralla contribueix de manera considerable a no empitjorar la situació actual de contaminació, ja que al reciclar la ferralla es redueix la contaminació de l’aigua, aire i les deixalles en un 70%. Per això és important lliurar aquests residus a un gestor autoritzat com Adalmo, que s’encarrega del seu processament perquè el seu reciclatge sigui òptim.

 

Reciclatge de ferralla: crear conscienciació

El reciclatge de ferralla és particularment rellevant dins del sector, tenint en compte la importància i el volum de residus de caràcter metàl·lic: ferralles generades en desballestaments, maquinària, cablejat, aparells de transport que han complert la seva vida d’ús com a vehicles, trens o vaixells, Residus d’Aparells Elèctrics i Electrònics, etc.

Són els gestors de residus els que recullen, classifiquen i tracten tots aquests residus metàl·lics, de manera que puguin ser posteriorment reutilitzats en altres processos productius. L’acer i el ferro, igual que la resta dels metalls, pot ser reciclat una vegada que el seu ús inicial ha arribat al seu terme un nombre pràcticament il·limitat de vegades, sense perdre qualitat, i qualsevol que hagi estat el seu origen -el acer és un dels materials més reciclats del món- el que suposa important beneficis mediambientals (reducció de la contaminació de l’aire i aigua o menor generació de residus) i econòmics (estalvis en termes energètics, menor ús d’aigua, estalvis en l’ús de matèries primeres, etc.).

Adalmo disposa d’un equip professionalitzat i altament tecnificat per classificar i tractar els diversos residus recollits, aplicant processos de transformació físics (tall, cisellat, premsat i empaquetat, etc.) o altres mitjans (separació manual, separació magnètica, cribratges). D’aquesta manera, els diversos materials metàl·lics valoritzables són segregats i separats els uns dels altres, i es procedirà a l’agrupació de les diverses ferralles obtingudes per materials i qualitats, per facilitar el seu transport a les plantes de fundició.

Contribueix amb el reciclatge de ferralla. Estem a la teva disposició a la nostra Planta de Can Valero!

Subscriure's al nostre butlletí