Recollida de residus sanitaris

Recollida de residus sanitaris: coneix molt més sobre el tema

En Adalmo treballem en la recollida de residus sanitaris com una de les nostres principals activitats. És important crear consciència des de ja sobre la gestió d’aquest tipus de residus, els quals poden causar un efecte negatiu a l’ambient i posar en risc la salut d’empleats i terceres persones.

Si com a organització no coneixes molt d’aquest tema, el nostre personal es troba disponible per ajudar-te amb el que necessitis. Som una empresa compromesa a oferir assessories de qualitat i implementar accions que puguin ajudar a millorar l’ambient i el vostre entorn.

El maneig de residus sanitaris és una de les accions més delicades que han de realitzar contínuament hospitals, dentistes, centres de tatuatges, veterinaris i consultoris mèdics privats.

Aquest tipus de maneig de deixalles s’ha de realitzar freqüentment per evitar contaminació o algun tipus d’accident que pugui posar en perill la salut de les persones. Si necessites l’ajuda dels millors, no dubtis en contactar amb el nostre equip professional.

 

Recollida de residus sanitaris: comencem amb les bones pràctiques

La recollida de residus sanitaris és una tasca que realitzem professionalment per oferir als nostres clients el millor servei. A més, els ensenyem per mitjà d’una curta capacitació com manipular aquest tipus de deixalles i alhora on posar-los.

Lliurarem els dipòsits que necessitis per a cada tipus de residu sanitari, siguin del grup II o del grup III. Es recomana utilitzar recipients o bosses homologats, d’un sol ús, rígids i totalment estancs, opacs a la vista, resistents al trencament i a prova de punxades, de tancament especial hermètic i que no puguin obrir-se de forma accidental. No es poden dipositar en un mateix recipient residus pertanyents a grups diferents.

En l’actualitat en Adalmo treballem amb els següents dipòsits:

Borses per a residus sanitaris grup II

L’emmagatzematge de material de cura, guixos, robes, etc. s’ha de realitzar en bosses de galga mínima 300, de color verd i de 100 litres de capacitat com a màxim. Dipòsits de 0.5 a 12 litres per a residus sanitaris grup III

Aquest tipus d’envasos grocs s’utilitzen per dipositar material punxant, tallant i agulles. Dipòsits de 30 i 60 litres per a residus sanitaris grup III

Aquests són dipòsits negres amb més capacitat on emmagatzemar els residus infecciosos, sang, vacunes, cultius, etc.

Dipòsits grans per citotòxics i citostàtics

Els dipòsits blaus de 12, 30 i 60 litres són utilitzades exclusivament per a medicaments citotòxics i citostàtics.

És important tenir clar quins són els dipòsits i quin és l’ús de cada un, per a la recollida de residus sanitaris, i així evitar exposar als treballadors i tercers a qualsevol possible accident que es pugui presentar a les instal·lacions. Adalmo és una empresa líder en la gestió i recollida de residus sanitaris, no ho dubtis més i consulta la nostra disponibilitat i preus.

Subscriure's al nostre butlletí